Som VD på Förlängda Armen AB måste strävan som ledare för Förlängda Armen AB alltid engagera och involvera medarbetarna i både planering och beslut som berör deras arbetssituation

Har insett att allt är möjligt, bara man har rätt inställning och rätt medarbetare. Är teamet uppbyggt av individer med kompletterande kompetenser blir resultatet ofta det önskade.

Utöver uppbyggnad av Teamet, så är de strategiska besluten och även genomförandet av densamma en av de viktigaste delarna i VD rollen.

Min roll är stundtals väldigt utmanande, men eftersom vi har Sveriges, kanske världens bästa team så blir utmaningarna oavsett storlek enbart roliga och utvecklande.

Eftersom jag älskar mötet med våra kunder, men även brinner för logistik så är min roll även sälj. Säljrollen bygger på större flöden där vi gemensamt hittar det mest lönsamma logistikupplägget baserad på kvalité och tjänsten som efterfrågas.

Privat så spenderar jag helst min tid med min fru och mina två barn. Favoritstället att spendera tiden på med dem är i Stockholms skärgård.

Tveka inte! Ansök eller anmäl ditt intresse till oss om du kan se dig själv som en av Förlängda Armens fantastiska Team i framtiden.

johnny.wallman@farmen.se

+46 70-690 28 18

Jobbar du redan på Förlängda Armen AB?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@farmen.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor