Avdelning

Koncept: C-chaufför till egen åkare

Connect

Vi tror på dig! Därför är vi villiga att satsa helhjärtat! Branschen lider brist på ”riktiga” chaufförer. Sådana som dig! Därför har vi tagit fram ett koncept som ska utveckla dig som individ genom att bli din egen chef.

Konceptet går ut på att vi hjälper dig med allt ifrån finansiering, tillstånd, start av bolag, fordonsanskaffning, bokföring, ekonomi m.m. Inte nog med detta vi gör detta tillsammans för att du skall känna en så riskfri start som det är möjligt!


Låter det intressant? Kontakta oss omgående! 

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Arbetsplats och kultur

De medarbetare som trivs bäst på Förlängda Armen är de som utvecklas i takt och harmoni med vår verksamhet.  Ett stort personligt engagemang och individuellt ansvarstagande samt en stor vilja att förstå och tillfredsställa kundernas önskemål är gemensamma framgångsfaktorer. Arbetsklimatet präglas av högt tempo i kamratlig anda, korta och snabba beslutsvägar. Närvarande ledningen som alltid är villiga att lyssna på medarbetarna.

Varför jobba med oss?

Förutom goda utvecklingsmöjligheter, marknadsmässig lön och trevliga medarbetare i ett expansivt företag erbjuder vi även:

  • Friskvårdsbidrag

  • Rikskortet

  • Tjänstepension

  • Tjänstebil (gäller inte alla tjänster)

Jobbar du redan på Förlängda Armen AB?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@farmen.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor